Jump to content

Avatar

Entirely new CAT issue!


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 SanicStudios

SanicStudios
  • 179 posts
  • Location
    United Kingdom

Posted April 6, 2020 - 10:03 AM

I swear my machine is just cursed or something.

 

Now whenever I load my project, open up Automatic Reductions (5-lane) on PART GUITAR and click reduce, every single box unchecks itself and nothing happens.

 

 

AHHHHH



#2 beard216

beard216
  • 2,384 posts
  • Location
    Cleveland, Ohio

Posted April 6, 2020 - 01:22 PM

Something in your project isn't in the right place. That's usually what makes that happen for me.


Professional defeater of Hobbzee's RB scores since 1989. :D :P

 

My C3 Universe Profile!

 

http://twitch.tv/ziltoid216


#3 Bansheeflyer

Bansheeflyer

    Moderator

  • 1,652 posts
  • Location
    The Mothball Fleet

Posted April 6, 2020 - 02:55 PM

Yeah when CAT doesn't perform a task and just opens blank windows or resets it's 99% an error in the MIDI whether it's a misplaced note or something else.

 

Make sure there aren't any invalid notes anywhere!


As a moderator I enforce the law...in moderation.

 

My Customs
My Works in Progress


#4 beard216

beard216
  • 2,384 posts
  • Location
    Cleveland, Ohio

Posted April 6, 2020 - 04:45 PM

On GUITAR, check your OD notations, any HoPoS, or trill sections. Thats what usually holds me up.


Professional defeater of Hobbzee's RB scores since 1989. :D :P

 

My C3 Universe Profile!

 

http://twitch.tv/ziltoid216


#5 SanicStudios

SanicStudios
  • 179 posts
  • Location
    United Kingdom

Posted April 6, 2020 - 05:18 PM

What part of OD phrases would be invalid?



#6 beard216

beard216
  • 2,384 posts
  • Location
    Cleveland, Ohio

Posted April 6, 2020 - 05:32 PM

If it's in the wrong spot, like one line above where its supposed to be.


Professional defeater of Hobbzee's RB scores since 1989. :D :P

 

My C3 Universe Profile!

 

http://twitch.tv/ziltoid216


#7 SanicStudios

SanicStudios
  • 179 posts
  • Location
    United Kingdom

Posted April 6, 2020 - 06:36 PM

All my OD and HOPO markers appear to be on the correct lines in the correct place and I have no trill markers. Struggling to figure out where the issue is. It's 100% something to do with my guitar chart cause CAT is function on all other instruments.

 

I am still getting the really strange issue where if my chart has multiple BPM markers then CAT refuses to even load the menu correctly.



#8 SanicStudios

SanicStudios
  • 179 posts
  • Location
    United Kingdom

Posted April 6, 2020 - 08:00 PM

Just reimported the MIDI and removed all HOPO forces/solo markers, seemed to fix it.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users