Jump to content

Avatar

Album not responded on Wii? (Dolphin)

wii dolphin emulator rb3 album not responded

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Caserol23

Caserol23
  • 214 posts
  • Location
    Catmon, Malabon Philippines

Posted December 25, 2019 - 05:13 PM

Hi Folks!

 

Hi had a problem with these Pictures...

 

Pic 1:

 

svzjMRp.png

 

Album Art response at First Time

 

 

Pic 2:

 

rvhxoMo.png

 

Before The Game Starts, the Album Art has been Shown

 

 

Pic 3:

 

W1SLKMB.png

 

I played by quit or finishing the song...

 

Pic 4:

 

Pq1I8FE.png

 

The Album Art has not been respond...

 

 

 

 

How could i fix that?... i used all the tools with "Wii Converter" on C3ConTools and the RB3DLCPacker...

This is very terrible thing...

 

 

Thanks! :D


GyyPEOS.gif


#2 StackOverflow0x

StackOverflow0x

    Wii Guy

  • 1,424 posts

Posted December 26, 2019 - 01:01 AM

It's a bug in the game. Seems like after a content file has been fully loaded by loading the song data it refers to, the album art goes away. The audio preview is also from cached audio instead of the preview file at this point. The album art will return when you play a different song though.

Simply put, the Wii game is just buggy. Sorry.



#3 Caserol23

Caserol23
  • 214 posts
  • Location
    Catmon, Malabon Philippines

Posted December 27, 2019 - 08:35 AM

It's a bug in the game. Seems like after a content file has been fully loaded by loading the song data it refers to, the album art goes away. The audio preview is also from cached audio instead of the preview file at this point. The album art will return when you play a different song though.

Simply put, the Wii game is just buggy. Sorry.

 

oh right, i have been testing it... the emulator was been responsible on that bug... on actual WII console this was be fine?

Thanks for appricate dude :D


GyyPEOS.gif


#4 Alternity

Alternity
  • 1,156 posts

Posted December 27, 2019 - 06:00 PM

He sais the game was bugged not hte emulator.

If the game is bugged, no matter where you run it you will encounter the same bug.



#5 Caserol23

Caserol23
  • 214 posts
  • Location
    Catmon, Malabon Philippines

Posted December 28, 2019 - 02:43 PM

He sais the game was bugged not hte emulator.

If the game is bugged, no matter where you run it you will encounter the same bug.

 

ok i get it thanks dude :D


GyyPEOS.gif






Also tagged with one or more of these keywords: wii, dolphin emulator rb3, album not responded

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users