Jump to content

Avatar

Strange Song Issue I can't figure out...


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 highspeedsentry

highspeedsentry
  • 11 posts

Posted June 29, 2018 - 04:05 PM

hope someone can help me with this.....

 

I have a song in my RB3 list that locks the console up when trying to play or even try to move past in the song list (every breath you take - the police). I've scoured all of my DLC and customs to find this song to remove but is it not there. I've used the con tools file indexer and pack editor and I cannot find this song! I know it is somewhere in my dlc/customs content because the song is removed from the RB3 song list when I remove all dlc/customs content. I've also rebuilt the song cache in RB3 several times.

 

Any ideas??



#2 i0brendan0

i0brendan0
  • 103 posts

Posted June 29, 2018 - 06:25 PM

Don't make duplicate threads for the same issue.

My WIP thread

Scott Pilgrim vs. The World: The Game Soundtrack WIP
 
Freezepop Pack 01 WIP

Strange - 100% completed

Lose That Boy - 88% completed

Lady Spider - 87% completed

Total - 91% completed


#3 highspeedsentry

highspeedsentry
  • 11 posts

Posted June 29, 2018 - 08:18 PM

I mistakenly posted in the general forum instead of the troubleshooting forum. I tried to delete the original post but didn't see how. I appreciate the help though.



#4 Farottone

Farottone

    The Lean Mean Customs Charting Machine

  • Administrator
  • 6,379 posts

Posted June 30, 2018 - 12:53 PM

Considering it's not a custom, you're better off deleting the song from within the game and re-downloading it.



#5 TrojanNemo

TrojanNemo

    The Programmer

  • 4,852 posts
  • Location
    Miami, Florida

Posted June 30, 2018 - 01:50 PM

Something isn't adding up. Why are you even touching your customs content when dealing with a DLC song? Why do you need to touch your other DLC when trying to fix an issue with a single DLC song? All of this reeks of piracy. But of course you're not asking us for help with piracy problems... are you?

Sent from my Samsung S9+ using Tapatalk.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users