Jump to content

Avatar

Tapatalk android app not loading forums


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Domino

Domino
  • 199 posts
  • Location
    Australia

Posted March 5, 2016 - 04:37 AM

Has something changed in the last 24 hrs? Tapa talk doesn't load forums anymore, no error, just black screen.

#2 Bansheeflyer

Bansheeflyer
  • 958 posts
  • Location
    The Mothball Fleet

Posted March 5, 2016 - 06:18 AM

I believe it's because the domain name changed to "customscreaters.com" instead of "pksage.com".

 

Edit: It just occurred to me that Tapatalk doesn't request the website URL, though I do think that still has something to do with it.


Edited by Bansheeflyer, March 5, 2016 - 06:21 AM.

Steam: Bansheeflyer PSN: Bansheeflya Xbox LIVE: Banshee Flyer

My Customs

My Works in Progress


#3 TrojanNemo

TrojanNemo

    The Programmer

  • 4,663 posts
  • Location
    Miami, Florida

Posted March 5, 2016 - 01:20 PM

Yeah, noticed that myself last night. Hopefully pksage can fix whatever broke Tapatalk.



#4 Farottone

Farottone

    The Lean Mean Customs Charting Machine

  • Administrator
  • 5,756 posts

Posted March 5, 2016 - 01:51 PM

He's been informed. :)



#5 samjjones

samjjones
  • 1,180 posts
  • Location
    NJ: The Home of Sinatra, Springsteen, and Bon Jovi

Posted March 5, 2016 - 03:40 PM

jLNrwhm.jpg



#6 Domino

Domino
  • 199 posts
  • Location
    Australia

Posted March 8, 2016 - 01:13 PM

Thanks, the forums are working again. :D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users