Jump to content

Avatar

Export Question


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Bansheeflyer

Bansheeflyer

    Moderator

  • 1,652 posts
  • Location
    The Mothball Fleet

Posted January 17, 2016 - 06:35 AM

So when I exported my RB1 to RB3, the export didn't exactly go well. All the songs seemed to transfer fine but when I play then, I'll often get weird sound issues (clipping or jutting, difficult to explain, usually guitar effects and whammy bar will trigger them), and I want to re-export the songs and hopefully fix the sound problem. However I'm worried that because of the removal of exporting RB1 that if I try I'll end up not being able to export them and I'll end up deleting all the RB1 songs and never get them back. Has anyone tried or knows that you can indeed re-export them if you already have previously despite the 5-year cutoff? This is on Xbox, by the way.

 

Thanks,

Bansheeflyer


As a moderator I enforce the law...in moderation.

 

My Customs
My Works in Progress


#2 Storm360

Storm360
  • 299 posts
  • Location
    United Kingdom

Posted January 17, 2016 - 07:46 PM

If you have the export file on your xbox, you should be good to go, i don't think you even need to be online if you have the export license downloaded.



#3 Sideshow

Sideshow
  • 2,609 posts
  • Location
    Southern California

Posted January 17, 2016 - 08:58 PM

Yep, you just need the RB1 disc because the songs are ripped straight off of it compared to the later game exports that were a pack download on XboxLive or PSN.



#4 corporalgregg

corporalgregg
  • 150 posts

Posted January 18, 2016 - 01:00 PM

I get the weird audio hiccups on rb1 songs in rb3 and they didn't exist in rb2 with the same exported files so I doubt re-ripping them will fix your issues.

#5 Bansheeflyer

Bansheeflyer

    Moderator

  • 1,652 posts
  • Location
    The Mothball Fleet

Posted January 19, 2016 - 06:08 AM

I'm figuring it's just the poor condition of the disc, because if it was a problem most players have experienced Harmonix would've probably heard about it and patched it.

 

Thanks for the input everyone, hopefully a little disc repair and a re-export will fix it.


As a moderator I enforce the law...in moderation.

 

My Customs
My Works in Progress





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users