Jump to content

Avatar

Songs don't want to play


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 s1ntex

s1ntex
  • 2 posts

Posted May 21, 2015 - 11:51 AM

Hello guys,
I know it's not exactly type of forum I should looking for, but I'm looking for help everywhere smart RB guys are.

I have four games from Harmonix - LRB, RB3, RB2, ACDC (original games) - I can't start play any songs, they won't start, loading screen keeps forever. I have x360RGH, corona motherboard, I tried TU4, TU5, for nothing.

I know there is a popular problem with people not seeing list of the songs. I see the list, but after I choose instrument and level, the song won't start.

Help me guys,
pretty please.

#2 Farottone

Farottone

    The Lean Mean Customs Charting Machine

  • Administrator
  • 6,167 posts

Posted May 21, 2015 - 03:45 PM

Are you trying to play the exported games in Rock Band 3?

#3 TrojanNemo

TrojanNemo

    The Programmer

  • 4,762 posts
  • Location
    Miami, Florida

Posted May 21, 2015 - 04:34 PM

I'm pretty sure this is an issue specific to modded Xboxes on Corona motherboards. The issue described sounds like the audio decryption fails...may be a safeguard or may be a side effect of the RGH method.

#4 Lord Zedd

Lord Zedd
  • 10 posts

Posted May 21, 2015 - 05:41 PM

I'm pretty sure this is an issue specific to modded Xboxes on Corona motherboards. The issue described sounds like the audio decryption fails...may be a safeguard or may be a side effect of the RGH method.

That could very well be it. Something with the default Xbox XeKeys library calls Harmonix uses that is causing it. Only games unaffected are GH2 and Beatles that I know of. Switching to XeCrypt and changing the relevant code seems to fix the problem.

#5 skullmonkey

skullmonkey
  • 1 posts

Posted August 13, 2017 - 10:31 PM

That could very well be it. Something with the default Xbox XeKeys library calls Harmonix uses that is causing it. Only games unaffected are GH2 and Beatles that I know of. Switching to XeCrypt and changing the relevant code seems to fix the problem.

I know this isn a old topic but @Lord Zedd, can you point me how to do what you are suggesting? txs






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users